Mielipiteitä

Hevimetalli -en saa selvää!

11.09.2006 00.23 -

Upeaa, erehdyin äskettäin katsomaan MTV:tä, joka itsessäänkin on jo suunnaton virhe, ja seurasin Headbangers Ball nimistä ohjelmaa. Yhtye, jonka nimeä en enää muista, soitti kappaletta videossa joka kuvastaa mielestäni hyvin hevimetalli-musiikkia.

"Heavy metal eli hevimetalli on hyökkäävää ja raskassointista rock-musiikkia, johon kuuluvat tyypillisinä piirteinä vetävät rytmit, voimakkaasti vahvistetut kitarat ja monesti myös synkeät teemat." -Wiki

Yhtye soittaa laitakaupungilla jonne on ajanut nuori mies ystävättärensä kanssa kalliin näköisellä mersulla. Yhtyeen jäsenet päättävät sitten soiton lomassa tuhota auton siihen paikkaan metalliputkilla ja tiiliskivillä. Niin sitten käy.

"Musiikki" oli korvia raastavaa kitaran hakkausta ja laulu kuulosti lähinnä oksentamisen ja karjumisen välimuodolta. Kävin vierailemassa yhtyeen kotisivuilla ja en löytänyt ainuttakaan mielipidettä. Miksi yhtye soittaa ylipäätänsä, jos heillä ei ole mitään sanomaa? Laulun sanoista ei saa missään tapauksessa saa selvää. Hmm, jaa-a vaikea arvata motiiveja. Eivät saaneet töitä mustissa vaatteissaan lähimarketista, joten oli pakko soittaa musiikkia josta ei soittovirheet kuulu läpi.

Ylipäätänsä kaikki hevimusiikki on roskaa ja hyväksyisin jos en ikinä enää kuulisi sitä. "Synkeät teemat" voisi mielestäni vaihtaa kitaran viemiseen kaatopaikalle ja "vetävät rytmit" voisi vetää vessanpöntöstä alas lauluäänen säestämänä. Oikeasti, jos ette osaa laulaa älkää nyt ainakaan ryhtykö heviyhtyeen laulajaksi.

Kaiken lisäksi hevarit luulevat olevansa muita älykkäämpiä ja valveutuneempia. Se että pukeutuu mustaan ja kasvattaa pitkät hiukset tekee miehestä vain halvan kopion naisesta hautajaisissa. Hevimusiikki -en saa selvää sanoista, miksi kuuntelisin?

Hajottakaa tärykalvonne...

Comments (3) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu