Mielipiteitä

Hevimetalli -en saa selvää!

11.09.2006 00.23 -

Upeaa, erehdyin äskettäin katsomaan MTV:tä, joka itsessäänkin on jo suunnaton virhe, ja seurasin Headbangers Ball nimistä ohjelmaa. Yhtye, jonka nimeä en enää muista, soitti kappaletta videossa joka kuvastaa mielestäni hyvin hevimetalli-musiikkia.

"Heavy metal eli hevimetalli on hyökkäävää ja raskassointista rock-musiikkia, johon kuuluvat tyypillisinä piirteinä vetävät rytmit, voimakkaasti vahvistetut kitarat ja monesti myös synkeät teemat." -Wiki

Yhtye soittaa laitakaupungilla jonne on ajanut nuori mies ystävättärensä kanssa kalliin näköisellä mersulla. Yhtyeen jäsenet päättävät sitten soiton lomassa tuhota auton siihen paikkaan metalliputkilla ja tiiliskivillä. Niin sitten käy.

"Musiikki" oli korvia raastavaa kitaran hakkausta ja laulu kuulosti lähinnä oksentamisen ja karjumisen välimuodolta. Kävin vierailemassa yhtyeen kotisivuilla ja en löytänyt ainuttakaan mielipidettä. Miksi yhtye soittaa ylipäätänsä, jos heillä ei ole mitään sanomaa? Laulun sanoista ei saa missään tapauksessa saa selvää. Hmm, jaa-a vaikea arvata motiiveja. Eivät saaneet töitä mustissa vaatteissaan lähimarketista, joten oli pakko soittaa musiikkia josta ei soittovirheet kuulu läpi.

Ylipäätänsä kaikki hevimusiikki on roskaa ja hyväksyisin jos en ikinä enää kuulisi sitä. "Synkeät teemat" voisi mielestäni vaihtaa kitaran viemiseen kaatopaikalle ja "vetävät rytmit" voisi vetää vessanpöntöstä alas lauluäänen säestämänä. Oikeasti, jos ette osaa laulaa älkää nyt ainakaan ryhtykö heviyhtyeen laulajaksi.

Kaiken lisäksi hevarit luulevat olevansa muita älykkäämpiä ja valveutuneempia. Se että pukeutuu mustaan ja kasvattaa pitkät hiukset tekee miehestä vain halvan kopion naisesta hautajaisissa. Hevimusiikki -en saa selvää sanoista, miksi kuuntelisin?

Hajottakaa tärykalvonne...

Comment

Comments

törkeää (anon, 23.08.2007 10.31) kotisivu

aika ilkeetä puhuu tollasta kun et edes ymmärrä koko musiikkia ni ei sitä kaikil kansalle haukkuu se on niin mielipiteitä jakava aihe mutta toi sun haukkuminen menee vähän yli joten mietippä ens kerral ku meet haukkuu musaa josta oot kuullu vaan yhenlaista tyyliii

johh (anon, 11.02.2008 19.39)

mitä helvettiä tää on? hevistä saattaa saada ton kuvan mutta hevi musiikkikin on ihmisen luomaa ja eikö ihminen ole jumalan kuva? hevi musiikki ottaa kantaa asioihin joihin mikään muu musiikki tyyyli kajoa ja ne asiat ovat akuutteja porsaan reikiä yhteiskunnassa jne.. teidän ei pitäisi tuomita asiaa josta ette tiedä

(anon, 21.10.2008 18.59)

Ahhaah.. tulipas sieltä palavia vastauksia tähän mielipiteeseen. Vaan oikeasti itse olen artikkelin kirjoittajan kanssa aika pitkälti samaa mieltä. Tietenkin jokainen voi itse päättää mitä kuuntelee; jotkut kuuntelevat mieluummin lintujen laulua, toiset saattavat digata esim. lehmien mylvinnästä. Jälkimmäinen muuten muistuttaa aikalailla sanoitukseltaan useitakin hevibiisejä. Niin, ja mitenkä hevimusiikki voi ottaa kantaa mihinkään asiaan jos sen sanoista ei saa mitään selvää??
-Ihmettelijä

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu